KEVC-nieuws

Na de 'No Brains, No Glory'-quiz van vorig jaar in de kantine van de Sporthal, pakken we het dit jaar iets grootser aan. We verhuizen namelijk met onze algemene kennisquiz naar OC De Leege Platse en dit op vrijdag 10 mei 2019.

Tijdens het weekend van 22 tot en met 24 februari staat het prof- en amateurvoetbal in het teken van diversiteit en gelijkheid.

U17 kampioen!

03-12-2018

Onze U17 won afgelopen weekend met 10 - 0 van SK Staden en stelde zo de titel in hun reeks veilig. Dikke proficiat aan coach Christophe Zole en zijn ploeg met deze uitmuntende prestatie!

De kogel is door de kerk: Paul Vanfleteren wordt de nieuwe trainer van onze eerste ploeg. Vanavond (donderdag) zal Paul zijn eerste training leiden en zondag volgt zijn vuurdoop als KEVC-coach tegen competitieleider Jespo Komen-Waasten. Marnik Decroix en Niels Carnel zullen Paul bijstaan als assistent-coach.

Na de partij tegen Vleteren zijn KEVC en coach Pedro Vermeulen in onderling overleg en in de beste verstandhouding uit elkaar gegaan. Wij zijn Pedro zeer dankbaar voor de geleverde inspanningen de afgelopen jaren en wensen hem het allerbeste voor de toekomst.

Naar aloude traditie staan eind augustus opnieuw onze jaarlijkse jeugdfeesten gepland. We hebben getracht een gevarieerd programma samen te stellen met als hoogtepunten ons grote jeugdtoernooi (U7 tot en met U11 met in totaal 36 ploegen) op zaterdag en de heerlijke barbecue op zondag.

Maar liefst 39 kleine baltovenaars en baltovenaressen telden we op onze vriendjestraining vanavond! Hartelijk dank voor het vurige enthousiasme, ook van de vele mama's en papa's langs de zijlijn.

Altijd al liever Pep Guardiola willen zijn in plaats van Lionel Messi? Ben je verslaafd aan het spelletje Football Manager maar zou je het liever ook eens in het echt proberen? Of krijg je gewoon tonnen energie door jonge voetballers of voetbalsters de kneepjes van het vak te leren?