Jaarlijkse KEVC-koekenverkoop: volledig online!

18-11-2020

Beste supporters en sympathisanten,

Tijdens het voetbalseizoen proberen we steeds enkele activiteiten te organiseren die er toe bijdragen dat onze spelers een hechte vriendengroep vormen. Eén van de uitgelezen momenten daarvoor is de organisatie van onze jaarlijkse KEVC-koekenverkoop. Jammer genoeg maar begrijpelijkerwijs zit deur-aan-deur verkopen er wegens de corona-maatregelen niet in dit jaar.

Wij zijn echter in onderhandeling met de gemeente om een afhaalpunt in te richten. Mocht dit niet doorgaan dan kunnen we misschien en hopelijk aan huis leveren in de tweede helft van december.

Daarom vragen we aan onze leden en ouders om de handen uit de mouwen te steken en de bestellingen zoveel mogelijk te groeperen. Dat zal onze organisatie heel wat makkelijker maken, jullie zullen de clubwerking hier werkelijk enorm mee steunen.

Bestellingen kunnen reeds online geplaatst worden! Hieronder kunnen jullie ons aanbod terugvinden:

- Frangipanes, carrés confitures, wafeltjes 'lukken' en gemengde dozen van Poppies

- Pakken pannenkoeken van 1 kg

- Dozen truffels van 600g

- Dozen brownies

Via onderstaande contactformulier kan u uw keuze doorgeven. Indien u bij bepaalde keuzes meerdere dozen wenst, gelieve dit dan aan te geven in het tekstvak onderaan.

Bijvoorbeeld: u wil drie dozen frangipanes en één doos truffels. Uw klikt zowel frangipanes en truffels aan in de keuzelijst en geeft nadien in het tekstvak aan 'drie dozen frangipanes'. Aangezien u maar één doos truffels wenst, hoeft u dit niet meer aan te geven in het tekstvak en is het aanklikken in de keuzelijst voldoende.

Bestellen kan tot en met 20 december!

Alvast hartelijk bedankt voor uw steun!

Sportieve en smakelijke groeten,

Het KEVC-bestuur

#KomaanKEVC