KEVC-koekenverkoop (12 en 19 november)

02-10-2022

Beste supporters en sympathisanten,

Onze jaarlijkse koekenverkoop vindt dit jaar plaats op zaterdag 12 en zaterdag 19 november. Dit jaar is het opnieuw mogelijk om in voorverkoop te bestellen en daarom vragen wij aan onze leden om bij ouders, grootouders, tantes, nonkels, buren, vrienden, collega's en kennissen een rondvraag te doen. Er wordt vanaf de 1e en 2e week van november - binnen een straal van 5 km - aan huis geleverd voor de mensen die in voorverkoop gekocht hebben.

We hebben opnieuw een mooi assortiment in de aanbieding:

- Frangipanes, carrés confitures, lukken en gemengde dozen van Poppies

- Pakken pannenkoeken van 500g of 1 kg

- Dozen truffels van 600g

- Dozen brownies

Op 12 en 19 november gaan we dus van deur tot deur, maar uiteraard kan er ook op voorhand al een bestelling geplaatst worden. Via onderstaand contactformulier kan u uw keuze doorgeven. Indien u bij bepaalde keuzes meerdere dozen wenst, gelieve dit dan aan te geven in het tekstvak onderaan.

Bijvoorbeeld: u wil drie dozen frangipanes en één doos truffels. Uw klikt zowel frangipanes en truffels aan in de keuzelijst en geeft nadien in het tekstvak aan 'drie dozen truffels'. Aangezien u maar één doos truffels wenst, hoeft u dit niet meer aan te geven in het tekstvak en is het aanklikken in de keuzelijst voldoende.

Alvast hartelijk bedankt voor uw steun!

Sportieve en smakelijke groeten,

Het KEVC-bestuur

#KomaanKEVC