KEVC - wijnverkoop 2020

18-09-2020

Beste supporters, (groot)ouders en sympathisanten,

We zijn bijzonder blij dat we in de mate van het mogelijke onze 'normale' werking kunnen heropstarten hebben. Alle jeugdploegen kunnen weer naar hartenlust trainen en wedstrijdjes spelen en ook onze eerste ploeg is het nieuwe seizoen met succes gestart. Het is en blijft echter een heuse uitdaging om alles draaiende te houden. Gezien de corona-maatregelen zijn enkele van onze grote events (EK Voetbal op groot scherm, jeugdfeesten, barbecue, kaarting,...) niet kunnen doorgaan. 

Stuk voor stuk evenementen die een belangrijke duit in het zakje doen om op het einde van het seizoen het budget te doen kloppen. Als alles goed gaat zullen we op 13 november onze 'KEVC Quizt' kunnen organiseren in het OC van Beselare, maar we zijn met het bestuur ook op zoek gegaan naar enkele andere manieren om onze clubkas te spijzen. Hierbij lanceren we daarom graag onze grote KEVC-wijnverkoop 2020!

Hieronder kunnen jullie het bestelformulier downloaden met de verschillende wijnen (en olijfolie) die jullie zelf kunnen kopen of bij vrienden/familie/collega's aan de man kunnen brengen. De verkoop loopt tot en met december 2020, maar uiteraard zullen de bestellingen al vroeger geleverd en/of afgehaald kunnen worden. Voor de verkoper die het meeste pakketten aan de man kan brengen, hebben we een mooie attentie...

Jullie kunnen het ingevuld formulier sturen naar één van bestuursleden/spelers/trainers naar keuze of via mail naar kevcbeselare@gmail.com.

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!

Sportieve groeten,

Het KEVC-bestuur

#KomaanKEVC