Nieuwe TVJO: Karel Devos

01-04-2021

We stellen jullie zeer graag voor aan Karel Devos, onze nieuwe TVJO en dus de eindverantwoordelijke voor de jeugdwerking van onze club. Hiermee investeren we verder in de uitbouw van de jeugdwerking van onze club.

Karel brengt een pak ervaring mee naar KEVC: zo was hij onder meer negen jaar coördinator bij NS Heule, vier jaar bij KSV Roeselare en drie jaar coördinator middenbouw bij Cercle Brugge.

Karel zal onder meer instaan voor het begeleiden en ondersteunen van onze trainers en de algemene jeugdwerking. Daarnaast wordt hij ook het aanspreekpunt voor de technische staf in het kader van de doorstroming van onze jeugdspelers naar de eerste ploeg.

'Last but not least' zal Karel ook verantwoordelijk worden voor diverse voetbalstages en extra techniektrainingen die we vanaf volgend seizoen willen aanbieden met onze club. Meer info daarover volgt heel binnenkort.

Graag bedanken we ook Pieter Pype voor zijn inzet als TVJO de voorbije jaren. Pieter schroeft enkele van zijn activiteiten terug maar blijft zeker (en tot onze blijdschap) nog actief binnen de club.

We wensen Karel van harte welkom en kijken enorm uit naar een succesvolle samenwerking!

#KomaanKEVC