Roséwijn-verkoop 2021

08-04-2021

Beste spelers, sponsors ,supporters, (groot)ouders en sympathisanten,

We hopen van harte dat we in de mate van het mogelijke onze 'normale' clubwerking binnenkort kunnen heropstarten. Alle jeugdploegen kunnen nu naar hartelust trainen maar alle andere activiteiten liggen jammer genoeg nog steeds stil. Laat ons allen duimen om het nieuwe seizoen zonder grote problemen terug op te starten.

Het is en blijft echter een heuse uitdaging om alles draaiende te houden. Gezien de corona-maatregelen zullen enkele van onze grote events (EK Voetbal op groot scherm, jeugdfeesten, barbecue, kaarting,...) misschien (voor het tweede jaar op rij) niet kunnen plaatsvinden. Het zijn stuk voor stuk evenementen die een belangrijke duit in het zakje doen om op het einde van het seizoen 2021-2022 het budget te doen kloppen.

Om onze clubkas te spijzen lanceren we daarom graag onze tweede grote KEVC-roséwijnverkoop 2021! Hierbij vinden jullie het bestelformulier met de verschillende rosé wijnen die jullie zelf kunnen kopen of bij vrienden, familie en/of collega's aan de man kunnen brengen.

De verkoop loopt tot en met augustus 2021, maar uiteraard zullen de bestellingen al vroeger geleverd en/of afgehaald kunnen worden. Jullie kunnen het ingevuld formulier sturen naar één van de bestuursleden/spelers of trainers naar keuze .

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!

PS/ Alle prijzen zijn BTW inbegrepen op eenvoudige aanvraag kan ook een factuur opgemaakt worden bij bestelling.

Sportieve groeten,

Het KEVC-bestuur

#KomaanKEVC