VACATURE: uitbating kantine KEVC Beselare

23-01-2021

Erik Vancoppenolle heeft onlangs afscheid genomen van zijn activiteiten bij KEVC Beselare. Erik was jarenlang de trouwe medewerker van onze voetbalvereniging, we wensen hem dan ook te bedanken voor bewezen diensten.

Hierdoor zijn we uiteraard op zoek naar nieuwe uitbaters voor onze voetbalkantine.

❓ Wat houdt dat precies in ❓

Als uitbater ben je verantwoordelijk voor de gezellige en enthousiaste thuisbasis van onze mooie club: onze eigen voetbalkantine. Dit omvat de klanten ontvangen, de bestelling van dranken opnemen, de betaling voor de consumpties innen, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen. Evenals het onderhouden van de bar- en zaaluitrusting.

❓ Wanneer is de kantine open ❓

Onze kantine is open van augustus t.e.m. april of mei. En dit tijdens alle thuiswedstrijden van de jeugdploegen (7 à 8 ploegen), onze beloften en eerste ploeg op vrijdag, zaterdag en/of zondag.

Dit kan ook tijdens de meeste voetbaltrainingen op weekavonden (te bespreken). De kantine is uiteraard ook open bij bepaalde activiteiten van onze vereniging.

❓ Iets voor jou ❓

Enthousiast bij het lezen van deze vacature? Neem dan zeker even contact op met Andre Cokelaere via 0476/39 17 01 of via Andre.cokelaere@skynet.be voor alle voorwaarden en verdere info.